Affärsområdeschef till Lystra personlig assistans AB

Detta uppdrag är genomfört

Att vi på Lystra personlig assistans tror på och arbetar i enlighet med LSS-reformen som den var tänkt från början har gjort oss till ett av de snabbast växande bolagen i branschen de senaste åren. Vi har idag verksamhet över hela landet, fördelat på 10 kontor och cirka 1000 medarbetare. Vi har många spännande utmaningar framför oss och söker dig som vill vara en central del i vår fortsatta utveckling.

Hos oss på Lystra personlig assistans omges du av erfarna, kompetenta och glada kollegor, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg.

 

Vi söker nu en

AFFÄRSOMRÅDESCHEF PERSONLIG ASSISTANS

 

Arbetsuppgifter

Som en av två Affärsområdeschefer Personlig Assistans har du övergripande ansvar för bolagets kärnverksamhet från Stockholm ned till Helsingborg. Det innebär att du har personalansvar för åtta uppdragschefer fördelat på 4 kontor i Falun, Stockholm, Göteborg och Helsingborg. 

Du kommer genom dina medarbetare ansvara för att bolaget verkställer personlig assistans i linje med den enskilde kundens beslut, inom ramarna för gällande lagar och regelverk samt i enlighet med Lystras värdegrund.

Du ser till att man inom ditt ansvarsområde fullgör och rapporterar de moment som ligger till grund för debitering av assistanstimmar, ex rapportering av verkställd tid till FK/kommun.

Du är närmaste chef till åtta underställda chefer samt har ett övergripande arbetsmiljöansvar för de medarbetare som organisatoriskt ingår affärsområdet. Du deltar i Lystras ledningsgrupp och rapporterar till VD.

 

Vem är du?

Du har en akademisk examen som gör att du godkänns som verksamhetsansvarig på bolagets tillstånd från IVO, dvs socionom eller motsvarande. Du har en bakgrund som chef inom vård och omsorg och erfarenhet av personlig assistans är meriterande.

Du finner dig väl tillrätta med vår värdegrund T.R.O.I.A där humanistiska värden är väsentliga. Utöver det är du en strategisk person med goda ekonomiska kunskaper och ett skarpt affärssinne.

Vi tror att andra beskriver dig som tydlig, lösningsfokuserad och som en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta självständigt och med stor frihet under ansvar. Meriterande om du är van att leda andra chefer samt att leda på distans.

 

Övrigt

Tillträde sker 1 oktober 2017 eller enligt överenskommelse. Placering med fördel på vårt kontor i Solna, alternativt i Falun, Göteborg eller Helsingborg.

Resor i tjänsten ingår med runt 70-90 dagar per år.

 

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners.

Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast den 9 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av:

Anna Hansson, rekryterare Hansson & Partners, 070-695 64 63

Hans-Olof Bogren, rekryterare Hansson & Partners, 070-665 77 12

Daniel Lindkvist, VD Lystra Personlig Assistans, 073-079 17 36

*****************************************************************************

Lystras värdegrund - T.R.O.I.A.

Tydlighet

Vi skapar tydlighet genom rak och ärlig kommunikation baserad på fakta och objektivitet. Vi anpassar vår kommunikation efter mottagaren och arbetar med att säkerställa att informationen tas emot på rätt sätt. Vi arbetar med tydliga gränser mellan rätt och fel utifrån våra policies och de lagar som styr vår verksamhet. Vi sätter och följer upp tydliga mål för samtliga anställda.

 

Respekt

Vi respekterar alla människors lika värde och olika förmågor. Vi möter personer där de befinner sig och visar förtroende för allas kompetens och tillit till att alla gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Vi lyssnar på varandra och är lyhörda. Vi respekterar alla människors olika behov och önskemål.

 

Omtanke

Vi stöttar och bryr oss om varandra. Vi har förståelse för våra olika situationer i både arbetet och privatlivet och försöker att underlätta för varandra. Vi vågar fråga och vågar bry oss. Vi vågar ta det svåra beslutet för att hjälpa någon annan.

 

Integritet

Vi agerar ödmjukt och professionellt med stor respekt för allas integritet. Vi är vaksam med de förtroenden vi får i vår egenskap som assistansanordnare eller medarbetare. Vi vågar säga nej och vara det goda exemplet. Vi pratar med varandra och aldrig om varandra.

 

Ansvar

Vi tar ansvar för att leva efter våra värderingar och policies. Vi tar ansvar för vårt beteende. Vi tar ansvar för att sköta våra arbetsuppgifter med kvalitet och i rätt tid. Vi tar ansvar för att bidra till en bra arbetsmiljö. Vi äger vårt ansvar och skyller aldrig på någon annan.