Ekonomi/personalchef till Falk Lack i Mora

Detta uppdrag är genomfört
FALK LACK har bedrivit sin verksamhet i Mora sedan 1979. Vi är i dag 49 anställda och omsätter ca 44 milj SEK Vi är marknadsledande på ytbehandling och lackering där det ställs höga krav på korrosionsskydd. Vår huvudverksamhet består av lackering av plåtkomponenter till bla. fordonsindustrin. Vi utför också montering och förpackning av färdigmålade detaljer för leverans direkt till slutkunder över hela värden.

Vi söker nu 

Ekonomi/personalchef

 

Vad innebär jobbet?                             

Du ansvarar för hela ekonomifunktionen från fakturering, kund– och leverantörsreskontra, rapporter, löner och bokslut. Du har också ansvar för personalfrågor, avtal och förkommande HR-uppgifter.

Vem söker vi?

Du har arbetat i mindre eller medelstort producerande företag och har god erfarenhet och kunskap i ekonomi och HR. Vi tror att du trivs med små som stora arbetsuppgifter är prestigelös ochnoggran. Meriterande med eftergymnasial utbildning. Vi värdesätter socialkompetens, initiativförmåga samt stort engagemang.

Intresserad?

Skicka din ansökan till hans-olof@nohrstedtpartners.se senast 6 november. För mer information om tjänsten ring rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren på 070-665 77 12.