HR-Chef till Montrab AB

Detta uppdrag är genomfört

Montrab AB grundades 2010 av med visionen att bygga upp ett av Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd. I dag är Montrab AB väletablerade på marknaden och har ett 70-tal anställda med kontor i Borlänge, Falun och Gävle. Sedan 2014 ingår även Tysks Express AB i samma ägarkonstellation som Montrab AB. Vi omsätter runt 35 miljoner.

Montrab AB levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och magasinering i hela Sverige. Vår strävan är att du som kund alltid känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet vare sig du är privat – eller företagskund. 

För oss på Montrab AB är inget jobb är för litet eller för stort. Vår största tillgång är vår personal som med sin personlighet, utbildning och yrkesstolthet finns där för er. Det är ni värda!
 

Våra värdeord:

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

 

Vi söker nu en

HR-CHEF

 

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placeringsorten är Borlänge.

 

Arbetsuppgifter

Som HR-Chef hos oss kommer leda, samordna och utveckla våra processer inom HR-området, såsom kompetensförsörjning, utveckling/utbildning, arbetsmiljö och arbetsrätt.

En del av ditt arbete innebär rekrytering och introduktion av nya medarbetare då vårt bolag befinner sig i en expansiv fas och växer i rask takt. Då vi är ett företag i tillväxt ligger nu fokus på att se över strukturen kring våra riktlinjer och rutiner samt följa upp dessa. Du ansvarar också för förhandlingar, rådgivning och chefsstöd inom HR-området.

Vår arbetsmiljö är en viktig fråga hos oss där vi ständigt jobbar med att förebygga och förbättra såväl den fysiska som psykosociala arbetsmiljön. Ditt ansvar är att planera, följa upp och koordinera aktiviteter och strategier inom området.

Lönehanteringen ingår inte i tjänsten.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. En fördel är om du har erfarenhet från en serviceorganisation och en organisation i tillväxt. Du har erfarenhet av HR-arbete och gärna rekrytering.

Du har B-körkort och talar och skriver flytande svenska.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med olika typer av människor, drivande och tydlig. Eftersom vi växer så är du en person som tycker det är roligt med utveckling och gärna bidrar till den inom ditt område. Du är van att arbeta strukturerat och är noggrann och kvalitetsmedveten.

Du behöver vara intresserad och kunnig inom IT då vi arbetar till stor del digitalt i alla våra processer.

 

Vad kan Montrab AB erbjuda?

Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng!

 

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners.

Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast den 1 oktober.

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Anna Hansson, 070-695 64 63.