Kommunikativ Gatuchef

 

Vill du vara med och påverka? Drivs du av utveckling?

 

Ludvika är framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. Våra strategiska mål är:

-        Barn och Unga

-        Arbete och näringsliv

-        Livsmiljö

Ludvika kommun söker en driven och utvecklingsorienterad Gatuchef. Du ska trivas med ständig utveckling och ha en vilja att hela tiden få verksamheten att gå framåt. Du kommer att rapportera till förvaltningschefen och ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

 

Uppdragsgivare: Ludvika Kommun

 

Ort: Ludvika

 

Omfattning: Heltid

 

Arbetsbeskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera, leda och utveckla gata och parkverksamheten med tillhörande myndighetsfrågor på uppdrag från trafiknämnden. Du kommer leda en verksamhet under utveckling vad det gäller uppdraget för hela verksamhetsområdet som även inkluderar utveckling av teknisk administrativa frågor. Viktig att du kan göra avvägningar mellan medborgarnas krav på service och kvalitét i relation till de ekonomiska ramarna. Då du ingår i förvaltningens ledningsgrupp är samarbete med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen en viktig förutsättning.

Kvalifikationer
Vi ser att du har utbildning på högskole- alternativt universitetsnivå,

erfarenhet från teknisk verksamhet, gärna gata och park. Du har goda ledaregenskaper och det är meriterande om du har arbetat i politiskt styrd organisation med erfarenhet från LOU. Du drivs av ständig utveckling och vill se resultat.

Vi söker dig som både kan leda in mot verksamheten samtidigt ha en god administrativ förmåga och förstår förutsättningarna i en politisk styrd organisation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
 

Din intresseanmälan

Vi samarbetar med Hansson & Partners.

Du skickar din intresseanmälan till intresse@hnpar.com senast den 12 november 2017

 

För mer information kontakta gärna rekryteringskonsult

Martin Ogemar, 0722-372130, martin@hnpar.com

 

Fackliga kontaktperson

Vision, Åsa Helsing, 0240-867 72

Ledarna, Peter Hoxell, 0240-862 60

Kommunal, Niklas Delerud, 070-260 17 49