Kundmottagare/Reservdelsansvarig till Yamaha Store Mora

       

 

Mora Motorcenter är ett familjeföretag beläget i Mora med 13 anställda. Verksamheten består av bilförsäljning av nya och begagnade bilar, service och reparationer/skadeverkstad samt hyrbilar. Varumärken vi arbetar med är KIA, Peugeot, BMW och MABI-hyrbilar.

Tack vare vår långa erfarenhet av företagande i motorbranschen startar vi nu ett nytt företag Mora Motorcenter Fritid AB. Under våren 2018 tar vi över försäljningen av Yamahas hela motorsortiment. Företaget kommer vara beläget i Mora Tingsnäs.

Följ med på en fartfylld resa och sök någon av våra nya tjänster. Du får vara med att bygga upp ett företag från grunden och en chans att jobba med det du brinner för. 

 

Vi söker nu en

Kundmottagare/Reservdelsansvarig

 

Anställningen

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av kundkontakt med försäljning av reservdelar och tillbehör i butiken. Ansvar för reservdelslagret och beställningar av varor och bokningar av verkstadsjobb. En viktigt arbetsuppgift är merförsäljning i samband med service. Du jobbar också aktivt med Yamahas centrala kampanjer. Ansvar för skyltning och exponering av tillbehör och produkter i butiken enligt Yamahas standard ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett genuint motorintresse och en god produktkännedom för varumärket Yamaha. Du har ett starkt driv och vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med oss. Som person så har du ett utvecklat servicesinne och du vill ha ordning och reda kring dig. Givetvis drivs du av att göra affärer och har lätt för att knyta kontakter. Flexibilitet och stresstålighet är också ett måste då det stundvis är hög arbetsbelastning. Hos oss lägger vi stort värde i att du har god servicekänsla och tydligt kundfokus. Meriterande är om du har erfarenhet från kundmottagning/reservdelslager sedan tidigare.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners.

Kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-6657712 för mer information. Skicka ditt CV och ett personligt brev till hans-olof@hnpar.com senast den 5 februari.