Märkesansvarig till Yamaha Store Mora

        

 

Mora Motorcenter är ett familjeföretag beläget i Mora med 13 anställda. Verksamheten består av bilförsäljning av nya och begagnade bilar, service och reparationer/skadeverkstad samt hyrbilar. Varumärken vi arbetar med är KIA, Peugeot, BMW och MABI-hyrbilar.

Tack vare vår långa erfarenhet av företagande i motorbranschen startar vi nu ett nytt företag Mora Motorcenter Fritid AB. Under våren 2018 tar vi över försäljningen av Yamahas hela motorsortiment. Företaget kommer vara beläget i Mora Tingsnäs.

Följ med på en fartfylld resa och sök någon av våra nya tjänster. Du får vara med att bygga upp ett företag från grunden och en chans att jobba med det du brinner för. 

 

Vi söker nu en

Märkesansvarig

 

Anställningen

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ansvara för försäljning av både nya och begagnade maskiner av hela Yamahas produktsortiment. I arbetet ingår förutom att ta emot kunder i butiken, proaktiv försäljning till befintliga och nya kunder. Du ansvarar för hela kedjan av försäljningen, från kundkontakt till finansiering och leverans. Du kommer vara märkesansvarig för Yamaha och det innebär att du kommer ha all kontakt med generalagenten, budgetansvar, marknadsföring, planera event och uppfyllnad av försäljningsmål. Du kommer jobba aktivt med Yamahas centrala kampanjer.

Övriga uppgifter som ingår i tjänsten:

- Löpande resultatrapportering till VD och Styrelse.

- Ansvar för lagerhållning av nya och begagnade produkter i samråd med ledningen och regionchef på Yamaha Motors.

- Ansvara för rätt skyltning och exponering av produkter/fordon i butiken enligt Yamahastandard.

- I rollen ingår också ansvar för öppettider och schemaläggning av personal.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett genuint motorintresse och en god produktkännedom för varumärket Yamaha. Du har ett starkt driv och vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med oss. Som person så har du ett utvecklat servicesinne och du vill ha ordning och reda kring dig. Givetvis drivs du av att göra affärer. Du är social och utåtriktad. Har lätt att knyta kontakter. Flexibilitet är ett måste då det stundvis kan bli stressigt.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners.

Kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-6657712 för mer information. Skicka ditt CV och ett personligt brev till hans-olof@hnpar.com senast den 5 februari.