Marknads- och kommunikationschef till Mora IK

Detta uppdrag är genomfört

 

MORA ISHOCKEYKLUBB - MED HJÄRTAT I TRADITIONEN

 

Mora IK bildades 1935 och är därmed en av Sveriges äldsta ishockeyförening på landsorten. Dalabygden är fylld av kultur och tradition. Det gäller även för oss i Mora IK. År 2004 byggdes Mora Ishall om till den moderna Smidjegrav arena vi verkar i vilket har gett oss och våra samarbetspartners goda möjligheter till ett väl fungerande samarbete. Mora IK har påbörjat det nya arbetet med att skapa en av Sveriges bästa plattformar för ung­domar som vill aktivera sig och spela hockey. Vi har stora ambitioner med vårt projekt "Fram­tidens stjärnor". En viktig del är satsningen på ett lokalt hockeygymnasium, ungdomsansvarig och samarbetet med andra föreningar för att skapa förutsättningar för att öka bredden och därmed få en bättre spets med egna spelare till vårt A-Iag.

Vårt A-lag ska spela fartfylld ishockey med hög intensitet. Vi ska utveckla, underhålla och vinna. Vi arbetar med att stärka vår organisation och vårt varumärke.

Vi står genom vårt avancemang till SHL inför spännande utmaningar till kommande säsong och söker nu en nyckelspelare till vår organisation.

 

 

Vi söker nu en

Marknads & kommunikationschef

 

Arbetsuppgifter & ansvarsområden

Du kommer att ha helhetsansvar för Mora IK marknadsföring & kommunikation till våra

kunder inom segmenten B2B och B2C. Du ansvarar också för den strategiska och operativa

marknads & kommunikationsplanen. Du utvecklar den digitala kommunikationen i bla 

sociala medier, appar, planerar kampanjer, marknadsaktiviteter nyhetsbrev,

pressreleaser mm. Vi vill att du deltar på mässor och olika typer av kundaktiviteter 

tillsammans med oss. Du personalleder två personer inom avdelningen och är också 

föredragande i styrelsen.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden tex. marknadsekonomi, marknadskommunikation med en tydlig inriktning mot digitala medier. Du har arbetat några år i en mindre/medelstor organisation med ansvar för marknadsföring & kommunikation till målgrupper inom B2B samt B2C. Ett krav är att du har mycket god kunskap och erfarenhet från strategiskt arbete med och i digitala medier.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort idrottsintresse för att kunna förstå de kommersiella och ideella villkoren inom sporten, på alla nivåer. Du kommer inte till ett dukat bord så att kavla upp ärmarna är inget som skrämmer dig. Du är en kommunikativ, självgående, drivande och handlingskraftig person samt prestigelös. Låter det intressant? Då kan du bli en i vårt ”dreamteam”.

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2017. Du skickar den till: hans-olof@hnpar.com.

För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-665 77 12. Vi gör intervjuer löpande så tveka inte att ansöka omgående.