Medarbetare till Compliance Leksands Sparbank

Detta uppdrag är genomfört

 

Leksands Sparbank är marknadsledande i regionen med en samlad affärsvolym på 12 mdkr. Vi har kontor i Insjön, Leksand och Rättvik och drygt 50 anställda. Leksands Sparbank drivs i sparbanksform, vilket betyder att vi inte har några aktieägare och att vår enda anledning att finnas till är att utveckla samhället där vi lever och verkar. Varje år återinvesteras bankens vinst genom olika projekt för att utveckla bygden.

 

Vi söker nu

Medarbetare till gruppen regelefterlevnad, Compliance

 

I rollen ingår löpande bevakning, implementering samt utveckling av policyer, regler samt instruktioner. Du kommer också att vara ett stöd och en resurs för samtliga enheter inom Leksands Sparbank. Gruppen ansvarar också för all dokumentation inom området vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter. Bevaka, rapportera, följa upp samt utveckla är ledorden för tjänsten.

Vi tror att du har en juristexamen alternativt är civilekonom med ett stort intresse för juridik eller har en motsvarande utbildning. Vidare tror vi att du har några års erfarenhet från banksektorn eller finanssektorn. Erfarenhet som konsult till bank/finanssektorn är meriterande. Har du arbetat som jurist kan det också vara meriterande. En förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten är att du bor i Dalarna eller är beredd att flytta hit.

Som person har du ett proaktivt arbetssätt, du är strukturerad, analytisk, relationsorienterad, kommunikativ och prestigelös.

 

Låter det intressant?

Skicka din ansökan senast  2 oktober till rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren på Hanson & Partners, hans-olof@hanpar.com. Frågor besvaras av Hans-Olof på telefon 070-665 77 12.

 

Här finner du en länk till filmen om Leksands Sparbank https://www.youtube.com/watch?v=zUQQL2nfaIo