Planerings och Logistik chef till Pressmaster i Älvdalen

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala omsättningen på drygt 130 Mkr går 90 % på export. Bolaget har ca 100 medarbetare.

Pressmaster har egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan. 

Fokus på innovativa produkter och kundanpassade lösningar har givit Pressmaster ett starkt namn på marknaden.

Pressmaster genomgår just nu en spännande utvecklingsresa där produktutveckling utgör en hörnsten under devisen – Development, our way to grow!

 

Vi söker nu en

Planering & Logistikchef till fabriken i Älvdalen          

Arbetsuppgifter, utbildning och erfarenhet

Du ansvarar för produktionsplaneringen och rapporterar till produktionschefen. I ditt ansvarsområde ligger också lager och inköp. Du är chef över tre personer på inköp och en medarbetare på lagret. Tillsammans med marknadsavdelningen gör du prognoser i Monitor. Du upprättar och förser marknadsavdelningen, VD och ekonomichef med statistikrapporter vid månadsrapporteringen.

Vi tror att du har en teknisk utbildning och har god praktisk erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt också att leda personal inom området. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav samt goda kunskaper i MPS system eller liknande.

 

Personliga egenskaper 

För att lyckas i rollen är du en självständig, noggrann, analytisk person med god problemlösningsförmåga samt att du är öppen för förändringar och nytänkt.

Intresserad?

Kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-6657712 för ytterligare information

Din ansökan skickar du till:

intresse@hnpar.com senast 31 januari