Platschef inom Facility Management

Kvaliteten på det allmänna underhållet av en fastighet är direkt kopplat till både fastighetens livslängd och upplevd trivsel för de människor som dagligen vistas i den. Vi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och tar hand om tekniska och administrativa arbetsuppgifter. Vi skapar bästa möjliga arbetsmiljö för dina hyresgäster och en god driftsekonomi för dig som ägare.

 

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placeringsorten är Mora alt Borlänge. 

Arbetsuppgifter

Som platschef hos oss i Dalarna har du det övergripande ansvaret över fastighetstjänster, utomhusmiljö och lokalvård. I rollen ligger även totalt ansvar för budget, resultat, personal, arbetsmiljö och kunder. Till din hjälp har du arbetsledare som hanterar den dagliga verksamheten och har det yttersta ansvaret för ett 90-tal medarbetare i driften.

Som platschef kommer du arbeta aktivt tillsammans med dina medarbetare för att vidareutveckla befintliga och skapa nya kunder samt driva och utveckla affärsområdet framåt.

Du ingår i vår nationella ledningsgrupp för platschefer och rapporterar direkt till Distriktschefen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Du har ett stort kontaktnät, är duktig på att skapa affärer och har kunden i fokus. Som person har du ett starkt driv, är engagerad och har ett brinnande intresse för Facility Management.

B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du talar och förstår svenska och engelska samt behärskar Office-paketet bra.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med olika typer av människor. Du trivs med att ha ansvar och ser det som en självklarhet att arbeta med ständiga förbättringar.

Ansökan och upplysningar

Din ansökan skickar du till intresse@hnpar.com senast den 19 november 2017

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Martin Ogemar, 0722-37 21 30.