Platschef till Falu Ventilation AB

Detta uppdrag är genomfört

Falu Ventilation AB startade 1994. Företaget fick en ny ägare genom Jörgen Hellberg 2012, som också äger Invent i Falun AB och Falu Rörteknik AB. Falu Ventilation AB omsätter ca 10 milj SEK på årsbasis. 
 
Vi utför projektering, projektledning, installation, drift och underhåll och åtgärder inom energiområdet. Vi arbetar alltid för att åstadkomma ett bra inomhusklimat och vi sätter alltid kvalitet och miljö i fokus.
Våra kunder finns huvudsakligen i Dalarna. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, konsulter byggföretag, industrier, kommuner mfl. Vi samarbetar även med flera externa aktörer inom olika områden, t ex inom el och bygg.
 
Genom samarbete med systerföretagen blir vi en komplett leverantör av energieffektiva lösningar.
 
 
Vi söker nu en
 

PLATSCHEF

 
 

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placeringsorten är Falun. 
 

Arbetsuppgifter

Som Platschef hos oss kommer du att arbeta med fokus på försäljning och kalkylering och framför allt med att hjälpa våra kunder att hitta energieffektiva och smarta lösningar inom ventilation. Vi har mycket gott samarbete med våra fasta kunder som ska bibehållas och utvecklas. Vi vill också att du har förmågan att knyta nya kunder till oss.
I rollen ingår fullt ansvar för verksamheten och du ingår i ett team tillsammans med flera olika systerbolag där den gemensamma nämnaren är energioptimering. En stor del av ditt uppdrag är att sälja in och driva projekt, leda projektering samt verka för en hög servicegrad.
Bolaget befinner sig i en expansiv fas och växer, här får du en viktig roll. 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt eftergymnasial utbildning inom energi/VVS/el helst med inriktning ventilation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen och med liknande arbetsuppgifter. 
För att lyckas bäst i denna roll ser vi att du besitter en god förmåga att skapa goda affärsrelationer, är duktig på att sälja in och driva projekt med hög kvalitet och servicenivå samt har ett tekniskt intresse och kompetens. God ordning, ett väl utvecklat affärssinne samt förmåga att leda och inspirera andra är också viktigt. 
Då mycket stor kompetens finns i huset ser vi det som mycket viktigt att du är intresserad av att lära dig av oss andra och att du ser din egen utveckling som en mycket viktig del i din tjänst. Körkort är ett krav. Det är en fördel att du behärskar engelska väl.
 

Vad kan Falu ventilation erbjuda?

Falu ventilation erbjuder dig spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett flexibelt och innovativt företag.
Vidareutbildning sker kontinuerligt tillsammans med systerföretaget Invent i Falun AB. Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi har hög kompetens om såväl system som produkter och du kommer att få intern stöttning i din utveckling. Vi har flera utlandsjobb och kan erbjuda intressanta möjligheter till jobb i andra länder.
Alla hos oss arbetar med en hög grad av teamkänsla varför samarbete och erfarenhetsutbyte med de andra medarbetarna är viktigt.
 

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners. 
 
Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast den 31 augusti
 
Vi tror att en jämställd arbetsplats är mest gynnsam för resultat och trivsel så ser vi gärna kvinnliga sökanden till denna roll då vi är flest män idag!
 
Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Anna Hansson, 070-695 64 63.