Platschef/Bagerichef till Semper AB i Falun

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är de ledande aktör i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och deras produktionsanläggningar i Götene och Falun. De är cirka 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljard SEK. Semper ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero, som har drygt 4 300 medarbetare i 16 länder. Läs mer på www.semper.se. 

 

Vi söker nu

PLATSCHEF/BAGERICHEF

till bageriet i Falun

 

Rollen

Som platschef kommer du utöva ett operativt ledarskap över ditt team som idag består av 26 medarbetare.

Det handlar om daglig styrning, ansvar för säkerhet och arbetsmiljö, produktivitet och effektivitet samt ständiga förbättringar. Du har totalt ansvar för personal, verksamhet och budget.

Rollen handlar om att skapa en gynnsam produktionsmiljö där alla strävar efter att nå samma mål, dvs att Korsnäs bageri blir till en förebild inom HERO-koncernen.

Som person är du självgående, resultatorienterad och har lätt för att kommunicera med alla människor för att säkerställa att ditt budskap når fram. Den viktigaste egenskapen är att du är passionerat intresserad av vår verksamhet och beredd att kavla upp ärmarna för att nå våra mål.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, logistik, teknik eller produktionsteknik. Alternativt har du dokumenterad arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

Då engelska är koncernspråk är det av stor vikt att du behärskar såväl det engelska som svenska språket väl i tal och skrift.

Det är starkt meriterande om du har bagerierfarenhet men även erfarenhet från livsmedel eller läkemedelstillverkning är en relevant bakgrund. Du utövar ett gott och nära ledarskap och känner dig inspirerad av att ytterligare effektivisera organisation och produktion i bageriet.

 

Anställningen

Anställningen är tillsvidare på heltid och tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Placering vid vårt bageri i Korsnäs, Falun. Du rapporterar till Tillverkningschefen som sitter i Götene och ingår dennes ledningsgrupp.

 

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners i våra rekryteringar.

Din ansökan skickar du till intresse@hnpar.com senast den 7 januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av:

Anna Hansson, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-695 64 63

Martin Ogemar, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 0722-37 21 30

Hans-Olof Bogren, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-665 77 12