Projektledare till Mockfjärds Fönsterentreprenad AB

Detta uppdrag är genomfört

 

Mockfjärds Fönsterentreprenad AB erbjuder helhetslösningar med inriktning mot fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sverige. Företaget ingår i Mockfjärdsgruppen som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte, fönsterbyte till fastighetsägare är det segment som vi ser stor potential i framöver. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med om att förändra fönstersverige.

Den 1 september i år flyttade Mockfjärds Fönster AB till nya, fräscha gemensamma lokaler för sina affärsområdesbolag. Befattningshavaren kommer ha sin placering i dessa lokaler. Här sitter nu både Fönstermästaren och Fönsterentreprenad med totalt ca 70 medarbetare varav 20 på entreprenad.

Fönsterentreprenad omsätter årligen ca 200 miljoner och hela koncernen ca 800 miljoner. 

 

Vi söker en

Projektledare 

 

Anställningen

Anställningen är tillsvidare på heltid med placering på vårt huvudkontor i Borlänge. Tillträde sker 2 januari 2018.

 

Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom vår entreprenadverksamhet blir din uppgift att sköta projektgenomförandet från kontraktsskrivning till slutfört projekt. Kunderna är ofta stora bostadsrättsföreningar eller fastighetsbolag. Du kommer att vara ytterst ansvarig gällande alla delar i projektet och ansvara för inköp, upphandlingar, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitet mm i dina projekt.

Du arbetar självständigt men du ingår i ett team av projektledare och rapporterar till Projektchef. Under din första tid kommer du få tillgång till en mentor internt för att säkerställa bästa möjliga introduktion i rollen.

 
Vem är du?

Vi söker dig som kan förvandla planer till konkret handling.

Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium och helst en akademisk utbildning inom bygg. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggledning/planering, ekonomistyrning och upphandling av byggprojekt. Du bör ha god ekonomisk kunskap för att självständigt driva projekt inom ramen för en budget.

Som projektledare är du strukturerad, noggrann samt målinriktad. Du är en god kommunikatör då du arbetar i nära relation till våra kunder och samarbetspartners. Resor i tjänsten ingår.

Ditt engagemang och din inställning kommer att vara avgörande för att lyckas hos oss.

Våra ledord är engagemang, trygghet och långsiktighet.
 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult hos Hansson & Partners

Anna Hansson, 070-695 64 63, anna@hnpar.com

 

Din ansökan

Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast 19 oktober