VA-ingenjör till Dala Vatten och Avfall AB

Långsiktigt hållbar samhällsutveckling är grunden i vårt arbete. Våra verk­sam­heter Vatten och avlopp samt Avfallshantering står inför strategiskt viktiga investeringar och branscherna möter ny lagstiftning som påverkar hur våra verksamheter ska bedrivas. Vi rekryterar kontinuerligt positiva och engagerade medarbetare. Nu behöver vi bli fler som tycker att miljön är viktig och som kan hjälpa oss att bli ännu bättre, effektivare och miljövänligare.

 

Dala Vatten och Avfall söker

VA-ingenjör

Vill du vara med och påverka? Vill du arbeta för ett hållbart samhälle? Har du ett brinnande intresse för teknik och VA-frågor? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter                                                                             

Som VA-ingenjör hos oss på Dala Vatten och Avfall kommer du ingå i en arbetsgrupp om 10 personer. Tillsammans kommer ni att genomföra övergripande och detaljerade utredningar, planeringar och driva projekt inom våra fyra kommunernas VA-ledningsnät.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med VA-tekniska frågeställningar så som allmänna utredningar, projekt och åtgärder avseende spill-, dag- och vattenledningsnätet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (vatten- och miljöteknik, VA-teknik) eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du som söker har några års praktisk erfarenhet från arbete som VA-ingenjör, du har även vana att bedriva utredningsarbete samt att driva projekt. Tidigare erfarenhet av byggledning är meriterande samt om du är utbildad projektledare. Du skriver och talar svenska obehindrat, har goda kunskaper i Office-paketet och innehar B-körkort.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med olika typer av människor, drivande och tydlig. Du är van att arbeta strukturerat och är noggrann och kvalitetsmedveten.

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Placeringsorten är Leksand. 

Vad kan Dala Vatten och Avfall erbjuda?

Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka tillsammans med ett glatt och trevligt gäng! 

Ansökan och upplysningar

I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners. 

Din ansökan skickar du till intresse@hnpar.com senast den 18 december 2017

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Martin Ogemar, 0722-372130