Välkommen till oss Martin och Marie!

 

Vi på Hansson & Partners startar upp hösten med att presentera två nya partners!

Vi är så glada att få stärka vårt team med Marie, legitimerad psykolog och Martin, senior rekryterare. Nu är vi tre seniora rekryterare och en psykolog vilket gör oss unika på vår hemmamarknad. 

 

Jag arbetar som legitimerad psykolog och har mångårig klinisk erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete gällande stressrelaterad ohälsa, kriser, långvarig smärta, ångest och nedstämdhet. Vidare har jag god kunskap och erfarenhet av psykologisk testmetodik och genomförande av psykologisk testning. Handledning och konsultation har varit ett självklart inslag under yrkesåren. Förtroende, diskretion och noggrannhet är kännetecknande för mitt arbete. Jag vänder mig till såväl chefer som medarbetare. 

Jag är inflyttad skåning som tack vare kärleken upptäckte och föll för Dalarna. Jag bor tillsammans med make och tre barn i Falun och uppskattar de flesta former av utomhusaktiviteter i detta vackra landskap. 

 

Med tio års erfarenhet av kompetensförsörjning, rekrytering och försäljning, där närmare sju av åren varit i en ledande position, förstår jag vikten av att skapa en attraktiv arbetsplats för att hitta de bästa medarbetarna, med rätt kompetens, till rätt plats, i rätt tid. Vikten av att se individen och förstå sammanhanget är A och O. 

Jag är Västeråsaren som insett att Dalarna är platsen där man ska bo. Med fru, två barn och ett brinnande intresse för cykling och skidåkning vet jag att jag har hamnat rätt!