Verksamhetsledare till Schaktgruppen i Mälardalen AB

Detta uppdrag är genomfört

 

Schaktgruppen i Mälardalen AB bildades 1997 av 25 entreprenörer. Vårt kontor och ledningsfunktion är beläget i Köping. Vi utför entreprenadarbeten i hela Mellansverige.

Våra entreprenörer har tillsammans cirka 100 maskiner, väl lämpade för alla uppdrag inom entreprenadområdet. Hos oss finns grävmaskiner, hjullastare och lastbilar mm. Vi omsätter ca 70 mkr per år.

 

Vi söker nu en

Verksamhetsledare

till vårt kontor i Köping

 

Arbetsuppgifter & ansvarsområden

Du kommer att från vårt kontor i Köping förmedla bla maskinuthyrning, transporter och entreprenader i Mellansverige för våra delägares räkning. I arbetsuppgifterna ingår dessutom offertskrivning, avtalshantering, att svara på olika upphandlings- och förfrågningsunderlag. Skriva faktureringsunderlag samt tillsammans med vår ekonom ha en överblick över de affärsmässiga avtalen. Du har dagligen kontakt med våra delägare och beställare. Din arbetstid innefattar kontors- och fältarbete inkl möten med interna och externa kontakter gällande nya och befintliga uppdrag. Tjänsten är på heltid. Du rapporterar till styrelsens ordförande och är föredragande i styrelsen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har en god erfarenhet från entreprenadbranschen som anställd eller som egenföretagare. Du har kanske arbetat som arbetsledare, produktionsledare eller produktionschef. En eftergymnasial utbildning inom tex anläggningsteknik, bygg, väg & vatten eller transporter är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper då vi har ett trivsamt och ambitiöst team som ger dig stor frihet under ansvar. Hög social kompetens, ordningssinne, prestigelöshet, flexibilitet, stresstålighet samt ett stort engagemang för jobbet är egenskaper som vi värderar högt. Givetvis tycker du också om att göra affärer.

Låter detta intressant? Då kan du vara rätt person för oss!

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 14 juli 2017. Du skickar den till hans-olof@hnpar.com

För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-665 77 12.