Rätt styrning under begränsad period

Av olika anledningar finns det allt oftare ett behov av en specifik kompetens under en begränsad period – en tillfällig lösning med snabb tillsättning. Personalförändring, sjukdom eller en pågående rekrytering kan vara exempel på situationer när en ny chef behövs under en begränsad tid. Tack vare vår unika kandidatbank kan vi erbjuda ett nätverk med fler än 1500 aktuella CV inom många olika branscher.

En av de absolut största tillgångarna för oss är vårt stora nätverk av personer i ledande befattningar. Oavsett bransch och verksamhetsområde kan vi förmedla personer som kan kliva in i en ledande befattning under en begränsad period.

 


Interim – Kund

Hansson & Partners har tack vare lång erfarenhet inom branschen ett stort nätverk av chefer och specialister som kan och vill bistå i din verksamhet med sin kompetens och erfarenhet under en begränsad period.

Kandidaternas CV kompletteras med djupare kandidatbedömningar via intervjuer, tester samt gedigen bakgrundskontroll – allt för att det ska vara tryggt att anlita din tillfälliga resurs.

Kontakta oss så berättar vi mer om detta!

 


Interim – Kandidat

Vi har ett kontinuerligt behov av konsulter i vårt nätverk med intresse för att kliva in i olika företag och organisationer under en begränsad period och för definierade uppdrag. Du har gedigen chefserfarenhet eller specialistkompetens inom ditt område. Vi söker kandidater inom alla branscher och verksamhetsområden. Störst efterfrågan finns inom företagsledning, avveckling/utveckling, förändringsledning.

Kontakta oss om du tycker det låter intressant att bli interimskonsult hos oss så träffas vi på ett förutsättningslöst möte och berättar mer om hur förfarandet går till.

 

Skicka din intresseanmälan tillsammans med din CV till interim@hnpar.com eller ring någon av oss redan idag!

 

Tillbaka till hemsida
Teamtailor

Career site by Teamtailor