Referenser rekrytering av VD/Kommundirektör

IMG_4386.jpg

 

Grattis Maria, Ludvika kommuns nya Kommundirektör!

Hansson & Partners arbetar främst med rekrytering på exekutiv nivå till alla branscher i den privata sektorn samt till offentliga organisationer.

Under våren 2020 hade vi förmånen att rekrytera Maria Skoglund till tjänsten som Kommundirektör i Ludvika kommun. Så här säger hon om sin upplevelse av vår rekryteringsprocess:

”En gedigen och proffsig process som bla innehöll testning, arbetsprover och flertalet intervjuer. Tydlighet kring varje steg i processen som också var tidssatt från början. Professionalismen och kunnigheten kring rekryteringsuppdraget gick inte att ta miste på".

Vi önskar Maria stort lycka till i detta spännande uppdrag!

På bilden: Maria Skoglund


Elisabeth halvbild.JPG

 

Hansson & Partners arbetar främst med rekrytering på exekutiv nivå till alla branscher i den privata sektorn samt till offentliga organisationer.

Under 2019 har vi haft förmånen att rekrytera flertalet befattningar på VD-nivå, till många olika branscher runt om i Dalarna. 


En av dem är Elisabeth Strand.

Vi hade förmånen att rekrytera Elisabeth Strand till Dormsjöskolan, ett HVB-hem och friskola i Hedemora kommun. Så här säger hon om sin upplevelse av vår rekryteringsprocess:

"Som kandidat i en rekryteringsprocess är det värdefullt att få veta var processen befinner sig. Under min rekrytering till VD på Dormsjöskolan fick jag ett mycket professionellt bemötande från Hansson & Partners genom löpande kontakt och kontinuerlig information om processens framskridande. Kan varmt rekommendera Hansson & Partners och kommer själv att anlita dem vid framtida rekryteringar".

Vi önskar Elisabeth stort lycka till i sin roll!

På bilden: Elisabeth Strand

 

Mats Thörnqvist.jpeg

MAFI växer så det knakar. Med sin bas i Mora har vi fått förtroendet att följa med MAFI i deras satsning utomlands, bla i USA och England. 

Vi hade också förmånen att rekrytera MAFI:s nya VD, Mats Thörnqvist. Så här säger han om sin upplevelse av vår rekryteringsprocess:

“Från första intervju till kontraktssignering har Hansson & Partners bemötande och agerande i rekryteringsprocessen av mig som ny VD till MAFI varit både professionell och trevlig. Jag rekommenderar varmt företag i regionen att ta kontakt med Hansson & Partners vid nyrekrytering eller arbetssökande som är på jakt efter nya utmaningar”.

Vi önskar Mats stort lycka till i sin nya roll!

På bilden: Hans-Olof Bogren och Mats Thörnqvist

 

Gunnar Genander.jpeg

Vi hade förmånen att rekrytera Mattsson Metals nya VD, Gunnar Genander. Så här säger han om sin upplevelse av vår rekryteringsprocess:

"En smidig och professionell process".

Vi önskar Gunnar stort lycka till i sin nya roll!

På bilden: Hans-Olof Bogren och Gunnar Genander

 

 

Already working at Hansson & Partners?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hnpar.com
  • Anna Hansson
  • Hans-Olof Bogren
  • Martin Ogemar
  • Mats Hjerpe
Teamtailor

Career site by Teamtailor