Connecta med oss

Chefstjänst

Connect

 

En personlig rekrytering

Hansson & Partners tar hand om såväl fullskaliga rekryteringar som delar i en rekryteringsprocess. Företag och organisationer som ska rekrytera styrelseledamöter, VD/motsvarande och ledningsgruppsmedlemmar inom både den offentliga och privata sektorn vänder sig med förtroende till oss då vi är specialister på chefsrekrytering och kombinerar lång erfarenhet med nytänkande. Vi värdesätter det personliga mötet i våra processer. Vi vill att våra kunder och kandidater ska uppleva att vi finns närvarande och engagerade både under och efter genomfört uppdrag.

Vi använder oss av kompetensbaserad rekrytering som metod för att säkerställa en icke-diskriminerande, objektiv process i alla delar av rekryteringen. Kompetensbaserad rekrytering innebär att våra konsulter är tränade, utbildade och genomför samtliga rekryteringar med samma metodik. Metoden kompetensbaserad rekrytering är vetenskapligt beprövad.

 

Kravprofil

En ny medarbetare till en nyckelroll på företaget är en investering på flera miljoner på några års sikt. Att det blir rätt medarbetare är därmed av största vikt. För att skapa en korrekt kravprofil för ert behov utgår vi ifrån de kompetenser och egenskaper som krävs för tjänsten. Kravprofilen blir ett viktigt underlag för hela rekryteringsprocessen – från urval till intervjuer, personbedömningar samt referenstagning – och ger oss också de bästa förutsättningarna att attrahera rätt kandidat.

 

Att välja kandidat

Efter ett noggrant urvalsarbete sker utvärdering av slutkandidaterna utifrån kompetens, drivkraft, förmåga och personlighet. Vi genomför ett flertal djupintervjuer och arbetspsykologiska tester, kontaktar referenser och gör bakgrundskontroller. Ett gediget kontrollprogram ger oss till slut de kandidater som är mest lämpade och tillsammans med dig som kund gör vi en utvärdering om vem som blir det slutliga valet.

 

Kvalitetssäkring och uppföljning

Hansson & Partners står för en kvalitetssäkrad process och goda resultat när det gäller att hitta nyckelpersoner till ett företag. Vi är alltid två konsulter delaktiga under hela rekryteringsprocessen för att säkerställa hög kvalitet samt minskad sårbarhet. Som ett led i vårt kvalitetsarbete följer vi upp varje avslutat uppdrag vid flera tillfällen under det första anställningsåret. Tillsammans med såväl kund som kandidat utvärderar vi hur processen fungerat och hur kandidaten kommit in i såväl arbetsuppgifter som i gruppen den tillhör. 

 

 

 

 

 

Mariabacken 2
791 33 Falun Directions info@hnpar.com View page

Avesta

Avesta Directions View page

Borlänge

Borlänge Directions View page

Dallas

75201 Dallas Directions View page

Gagnef

Gagnef Directions View page

Gävle

803 20 Gävle Directions View page

Götene

Lidköpingsvägen
533 33 Götene Directions

Hedemora

Hedemora Directions View page

Karlskrona

371 34 Karlskrona Directions View page

Leksand

Leksand Directions View page

Ludvika

Ludvika Directions View page

Malung/Sälen

Malung/Sälen Directions View page

Rättvik

Rättvik Directions View page

Smedjebacken

Smedjebacken Directions View page

Småland

553 16 Jönköping Directions

Stockholm

111 52 Stockholm Directions View page

Säter

Säter Directions View page

Vansbro

Vansbro Directions View page

Västerås

722 12 Västerås Directions View page

Älvdalen

Älvdalen Directions View page

Örebro

703 61 Örebro Directions View page

Already working at Hansson & Partners?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hnpar.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor