Våra värderingar på Hansson & Partners

 

H&P_Verksamhet_ByLindaEliasson2019-69.jpg

 

Hansson & Partners är ett lokalt förankrat och välrenommerat konsultbolag som verkar främst inom chefsrekrytering, ledarutveckling och strategisk HR. Vi har våra lokaler på Mariabacken i centrala Falun. 

Vi har funnits sen 2011 och har under åren rekryterat nära åttahundra chefer och andra nyckelpersoner till våra kunder runt om i Dalarna, såväl inom det privata näringslivet som till den offentliga arenan. Oavsett om vi rekryterar kommunchef, VD, teknisk utredare eller ekonom lägger vi stor vikt vid det personliga bemötandet med våra kunder och våra kandidater. Vi tror på det personliga mötet och att vår tillgänglighet bidrar till en ännu bättre process och resultat för våra kunder. Vi arbetar med ledare och chefer i att utveckla deras personliga ledarskap, effektivitet, att bidra till måluppfyllelse och samtidigt känna välbefinnande. Ledarskap går som en röd tråd i vår verksamhet.  

 

För att vara partner hos oss, vad är viktigt då?

För att lyckas som bäst i rollen som konsult hos Hansson & Partners har vi identifierat ett antal framgångsfaktorer. 

- du har själv arbetat som chef och ledare ett antal år

- du har ett stort och gott kontaktnät i Dalarna med omnejd

- du är modig, för hos oss startar du ditt eget bolag och är verksam under vårt varumärke tillsammans med oss. Du får den bästa av två världar; du styr helt och hållet ditt eget arbete OCH du har kollegor! Men för att få detta, måste du våga chansa och ha en viss uthållighet både mentalt och ekonomiskt.

- det är en fördel om du har din bakgrund och kompetens inom HR och gärna tidigare har arbetat med rekrytering och/eller med ledarutveckling/coachning

- du är en person som kompletterar och berikar vårt befintliga team! Vi drivs av glädje, tillit och öppenhet samt professionalitet. 

GLÄDJE: Vi åker gärna in till kontoret för att vi tycker om att träffa varandra, bolla tankar och ärenden med varandra och ta en kopp kaffe ihop. Vi jobbar alltid två konsulter i våra uppdrag dels för att kvalitetssäkra processen och minska sårbarheten, dels för att det är mycket roligare! 

TILLIT OCH ÖPPENHET: Vi är till antalet ett litet bolag. Vi kommer nära varandra och vår förmåga att samarbeta och stötta varandra är central för att nå de bästa resultaten. Därför är det av stor vikt att du som kommer till oss känner ett förtroende för oss och tvärtom. Att vi trivs ihop och vilar på samma grundvärderingar.

PROFESSIONALITET: Vi är en av flera aktörer på vår tämligen lilla marknad i Dalarna. Vad utmärker oss? Vi vill tro att det är just professionaliteten. Vi tar oss an varje enskilt uppdrag med lika hög kvalitet och insats. Vi är tillgängliga för såväl våra kunder som våra kandidater och adepter. Vi följer för marknaden gällande riktlinjer avseende vårt yrkesutövande och fler av oss är certifierade som coacher samt i olika testverktyg och utbildade i kompetensbaserad rekrytering. Framför allt är det viktigt att de vi möter känner förtroende för oss som leverantör och som person. Vi vill att de ska märka att vi älskar det vi gör, att vi är bra på det och att vi gör vårt yttersta i varje enskilt uppdrag.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

När du kommer till oss på Hansson & Partners kommer du till ett etablerat konsultbolag som är en ledande aktör inom chefsrekrytering, HR-stöd och ledarutveckling i Dalarna. Du får chans att starta ditt eget företag, kanske du närt den drömmen länge, kanske du just började tänka den tanken. Att vara egen företagare är en fantastisk tillvaro, om än också mer otrygg än en anställning. Vi vill därför bidra till att din start som konsult börjar så bra som möjligt. Vi har idag samarbetsavtal med flera kunder inom rekrytering och ledarutveckling. Vi introducerar dig gärna i våra befintliga nätverk där du genom eget arbete tillsammans med oss lär känna våra processer och arbetssätt samt vår filosofi kring både rekrytering och ledarutveckling.

Vi erbjuder dig också en arbetsplats i centrala delarna av Falun på Mariabacken, alldeles bredvid Stora Kopparbergs kyrka. Här har du förutom en kontorsarbetsplats, tillgång till konferensrum, utbildningslokal samt samtalsrum.

Sist men inte minst så kommer du till ett härligt och positivt gäng som med spänning ser fram emot fler partners!

 

Låter detta intressant?

Tveka inte att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal! Det kostar inte mer än en liten stund av din tid och vi bjuder på en kopp kaffe. 

Varmt välkommen till oss på Mariabacken 2. 

 

Anna Hansson, VD och delägare, 070-695 64 63, anna@hnpar.com 

Hans-Olof Bogren, delägare, 070-665 77 12, hans-olof@hnpar.com

Martin Ogemar, delägare, 072-237 21 30, martin@hnpar.com

Mats Hjerpe, delägare, 070-398 22 32, mats@hnpar.com

Madelene Morell, partner, 070-385 15 93, madelene@hnpar.com

Vi söker nu

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Hansson & Partners?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hnpar.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor